ToGetArt: Mondriaanplein

To get art Mondriaanplein Uden

UDEN | Het evenement ToGetART / Mondriaanplein in STIJL vond zondag 11 juni plaats. Tussen 12.00 en 16.30 uur was er van alles te zien, te horen en kon het publiek ook zelf deelnemen aan diverse amateurkunstactiviteiten.

To get art Mondriaanplein Uden

De maand juni staat elk jaar in het teken van de amateurkunst, vertegenwoordigd door de landelijke organisatie IKTOON. Met dit jaar als thema ‘100 jaar De Stijl: Van Mondriaan tot Dutch Design’. Aangezien Mondriaan ook in Uden gewoond en gewerkt heeft konden een aantal Udense partijen, waaronder Kunst & Co, de Bibliotheek, de Misfits, STUK en Uden Promotie, niet anders dan de handen ineen slaan en een verrassend, afwisselend programma samenstellen.

To get art Mondriaanplein Uden

Er waren twee hoofdpodia aanwezig met een doorlopend programma. Na een spetterende drum-act van Kunst & Co liep de Bigband Kunst & Co als een rode draad door het programma. Ook de dames van SixBack lieten deze middag van zich horen.

To get art Mondriaanplein Uden

SixBack bestaat uit zes vrouwelijke zangeressen, ieder met haar eigen persoonlijkheid en unieke sound. Naast Bigband Kunst & Co en SixBack was er nog veel meer amateurtalent te zien en te horen. Onder hen het Mondriaan Klarinet Ensemble, Popband AB/CD en diverse dans optredens.

To get art Mondriaanplein Uden