Noord Thailand 2006

Verslag van de 15 daagse singlereis Noord Thailand van FOX. Op 12 september 2006 verzamelden 20 vakantiegang(st)ers bij de informatiebalie van China Airlines op Schiphol. Na een vlucht van ongeveer 10,5 uur landen we op het vliegveld van Bangkok. Op het vliegveld meteen pinnen. Wisselkoers (47 bath = 1 euro).
Rond 7.30 uur vertrokken we met de bus van Bangkok Airport naar ons hotel Maxx in Bangkok aan de Rama IX Road. Reisleider Yves Masure en Gids Odi verwelkomde ons. De gids stelde een fooienpot vast van 400 bath per persoon. Daarna werd de eerste optionele excursie ingelast: Lunch in het Baiyoke Restaurant (309 mtr hoog, lift verplaatst zich 300 mtr per minuut omhoog. Een lopend buffet met zeer vele gerechten en een uitzicht op Bangkok (Optionele excursie 680 bht). Op een speciale ronddraaiende verdieping, bovenin het gebouw kun je geheel Bangkok overzien. Na dit diner hebben we een vrije middag. Sommige gaan met de bus terug naar het hotel.
Ik heb wat rondgekeken en heb daarna een massage genomen (300 bth). Ik was hier echt aan toe. Rond 19.00 uur diner in het hotel.

Thailand 2006 Entertainment Baiyoke restaurant

Entertainment Baiyoke restaurant.

Thailand 2006 Uitzicht Baiyoke op Bangkok

Uitzicht Baiyoke op Bangkok Thailand.