Bangsaen Thailand 2013

Op 6 oktober 2013 vertrok ik vanaf Schiphol met China Airline naar Bangkok, Thailand. Op 7 oktober kwam ik rond 7 uur in de ochtend aan op het vliegveld in Bangkok. Het enige wat ik zelf geboekt had was het vliegticket.
In deze vakantie ging ik op bezoek bij een vriend en zijn gezin die in BangSaen woonden. De vrouw van mijn vriend, een Thaise, had een hotel voor mij geregeld. Dat scheelde enorm in prijs. Koers was ongeveer 42 bath = 1 euro.
Op het vliegveld nam ik contact op met de dochter en haar vriend want samen reisden we naar BangSaen. Het werd een rit met een busje van ongeveer 100 km. We kwamen aan op Nong Mon Bus station in BangSaen.
 Daarna reisden we verder met een locale taxi pickup (10 bth pp). Deze taxi’s hadden een vaste route door BangSaen. De taxi stopte bijna recht voor mijn hotel. BangSaen ligt in Tambon Saen Suk, district Mueang Chonburi, provincie Chonburi, Oost-Thailand. Het ligt ongeveer 108 km ten oosten van Bangkok. Ik verbleef hier bijna 20 dagen. Deze reis is anders dan mijn vorige reizen. Ik verbleef de gehele reis op één lokatie en verder is er niets georganiseerd.

BangSean 2013 Thailand 01

Lokale Taxi pickup

BangSean 2013 Thailand 02

Hotel in BangSaen vlakbij het strand