Talented Harmony 2010 Servaes Dinther

Het zijn twee Proms-concerten geworden op 23 en 24 april 2010 waarbij harmonie en drumband excelleerden. Daarin werden ze bijgestaan door de koren Vivace en Amicanto. Muzikale ondersteuning was er ook van een combo dat ervaring heeft met dergelijke concerten. Het combo bestond uit Rico van Hooren (gitaar), Philip Jamlean (basgitaar), Patrick Jacobs (drums) en Huub Sperber (piano en keyboard).

Ook werden een paar nummers gespeeld met gastmuzikant Jasper van Rosmalen, die de gevoelige snaren bespeeld van zowel het publiek als van zijn viool. En dan waren er natuurlijk nog 6 solisten, Rene Habraken, George Blanken, Ton van de Veerdonk, Stephanie Achterberg, Joyce van der Sangen en Marga van den Broek.

Talented Harmony 4
Talented Harmony 3

Het ballet Souplesse uit Erp zorgde voor een zwierige entourage waarin alles goed tot zijn recht kwam. De totale regie van deze avonden was handen is van Peter van Thiel uit Veghel. Hij heeft veel ervaring op regie-gebied van opera, musical en dergelijke. Bovendien is hij onder andere artistiek leider van de Lichtstadrevue in Eindhoven.

Na afloop van de concerten verzorgde het orkest MmoozZ nog een spetterende afterparty. Het publiek werd volkomen verrast door een zeer afwisselend en hoogstaand programma. Hier zal nog lang over worden nagepraat.

Talented Harmony 2
Talented Harmony 1