Music Night of the Knoeris

Uden- Music Night of the Knoeris, het muzikale startpunt van Carnaval 2017. De kaartverkoop belooft veel goeds en de stemming In Uden op onder meer social media is zeer positief.
Roland de Laak, voorzitter van de commissie, is enthousiast. “We hebben de goede ingrediënten van Music Night 2015 en Night of the Knoeris gemixt en daar is volgens ons een gezellig, vrolijk en erg muzikaal feest uitgekomen. Een 50 koppig orkest, 10 solisten, een super line up van liedjes die iedereen kent en de bar die gedurende het hele concert open is wat wil je nog meer? Gezellig met vrienden aan de statafel hangen, af en toe meezingen, inhaken en genieten van Udense muzikanten die daar een professioneel stukje muziek wegzetten. Wordt gegarandeerd een topavond!”

Eendracht Music night 2017 1
Eendracht Music night 2017 3

Muziekvereniging de Eendracht, Ruizzz en DJ John de Visser
Een gezellige avond maak je niet alleen, dat doe je samen. Het groot orkest van Muziekvereniging de Eendracht gaat om 20.11 uur van start. Met de inbreng van een 10-tal solisten zorgen zij er voor dat al snel de sfeer in de avond komt. Met liedjes van Danny de Munck, Vader Abraham, Guus Meeuwis en André Hazes jr. is het meezinggehalte uiteraard hoog. Als dan aansluitend DJ John de Visser en coverband Ruizzz nog eens zorgen voor gezelligheid tot in de kleine uurtjes, dan weet iedere bezoeker dat carnaval niet lang meer op zich laat wachten.

Eendracht Music night 2017 2
Eendracht Music night 2017 4

De Laak: “We gaan voor een laagdrempelig feest, waarbij de bezoekers worden uitgedaagd om feestelijk en carnavalesk verkleed te komen. Het is tenslotte bijna officieel carnaval. We zijn samen met de Eendracht al ruim een half jaar bezig om van Music Night of the Knoeris een succes te maken. Met feestende gasten in een uitverkochte evenementzaal van Markant Uden is die missie wat ons betreft geslaagd.“

Eendracht Music night 2017 5
Eendracht Music night 2017 6