Music Night Of The Knoeris 2017

Dit evenement werd dit jaar door twee echte Udense verenigingen georganiseerd. Harmonie de Eendracht en Carnavalsstichting de Knoerissen.

Eendracht Uden Music Night of the knoeris

Muziek staat zoals altijd voorop, maar wel in de ongedwongen sfeer die mensen kennen van Music Night. Zoals verwacht mag worden, was de muziek feestlijk en carnvalesk. Met een glaasje in je hand, luisteren naar onverwacht mooie uitvoeringen van bekende en minder bekende feestnummers. Naarmate de avond vordert, liepen de meesten in een polonaise of stonden arm in arm.

Eendracht Uden Music Night of the knoeris

Het programma was varierend. Bezoekers kregen een bijna 2,5 uur durend feestconcert voorgeschoteld. Statafels met wat krukken, een mooi aangeklede zaal, hapjes en drankjes en je hebt alle ingrediënten voor een topavond. Het harmonie orkest van de Eendracht bestaat uit ruim 50 man, maar dat is zelfs voor Music Night of the Knoeris nog niet genoeg. Van Osch, voorzitter Harmonie de Eendracht: “We hebben de gasten muzikaal verrast. Tijdens deze avond was ons orkest aangevuld met diverse gastmuzikanten. Er kwamen zeker wat mooie combinaties op het podium.”

Eendracht Uden Music Night of the knoeris

Music Night of the Knoeris was op zaterdag 18 februari 2017. Bezoekers waren uitgedost in feestelijke kleding.